Promo materiaal voor Groeten uit ..!

Lekker Relevant is ook dit jaar weer actief met workshops in het leukste kinderboekenweekfeest van Zaanstad. Ben je tussen de 4 tot 10 jaar? Heb je zin om op reis te gaan? Zet 6 oktober in je agenda en hopelijk zien we je dan in het Zaantheater!

Groeten uit …!

De Titel van onze workshop wordt: “Groeten uit …!”
Wil je iemand de groetjes doen vanaf een buitenaardse planeet? En daarvoor een leuke, bijzondere of aparte kaart versturen? Dan kun je bij ons de mooiste digitale ansichtkaarten zelf maken.

Ga mee op reis in het Zaantheater, een kinderboekenweek festval met gratis toegang, randprogrammering en leuke voorstellingen tegen betaling. Kaartjes voor de voorstellingen zijn te vinden op: https://zaantheater.nl/tickets/kinderboekenweekfeest-2019/

2 reacties

Groeten uit… voorbereidingen – Lekker Relevant · oktober 5, 2019 op 5:01 pm

[…] één nachtje slapen en dan gaan we aan de slag in het Zaantheater! Check onze post over het kinderboekenweekfeest van het Zaantheater voor meer informatie. Onze 3D printer is druk aan het werk voor al onze […]

Green screen workshop – Lekker Relevant · oktober 6, 2019 op 11:24 pm

[…] Onze eerste green screen pilot, ter viering van het kinderboekenweekfeest. Klik hier voor de blog post […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten