Rondje cultuur is een begrip voor elke voortgezet onderwijs instelling in de Zaanstreek. Elk jaar stappen de leerlingen op de fiets en bezoeken ze meerdere locaties van cultuur aanbieders in Zaandam en omstreken. Het programma is erg divers voor de leerlingen variërende van beeldende kunst, film, zang, dans en nog veel meer om hun zo breed mogelijk kennis te laten maken met het lokale aanbod.

Lekker Relevant is ook dit jaar weer gevraagd om korte workshops van 60 minuten te geven voor Fluxus Zaanstad. De leerlingen gaan vloggen bij Juf Gabriëlle en hierbij zich bezighouden met jezelf presenteren voor de camera. Bij Niels word er druk geanimeerd met klei om wezens te laten evolueren. Wat deze editie extra bijzonder maakt is dat een deel van de activiteiten worden gegeven in het nieuwe pand van Fluxus Zaanstad. Deze culturele aanbieder is kort geleden verhuisd naar de oude Verkade fabriek aan de Westzijde. Dit prachtige monumentale pand leent zich uitstekend uit in sfeer en ruimte voor alle kunst en cultuur activiteiten in de toekomst.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten