Yes, alweer een uitje met de eerstejaars PET-leerlingen van het Mediacollege Amsterdam. Ditmaal naar het theatergezelschap Vis à Vis in Almere voor hun ROBOT voorstelling. Een geweldig eigenzinnig openluchttheater waarbij de grootte van het decor, de ruimte en de rekwisieten de meeste theatershows doen verbleken. De leerlingen kregen een mooie demonstratie hoe je een spectaculaire show kan neerzetten buiten de gebaande paden. Aanrader voor de kunst en cultuur liefhebbers!

De voorstelling is nog te zien tot en met 29 september 2019.
Check https://visavis.nl/ voor informatie en kaartverkoop.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken
Ontsnapping
Human Care moment

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten