Onze 3D printer aan het werk, binnenkort ook in actie voor onze workshops.

Nog één nachtje slapen en dan gaan we aan de slag in het Zaantheater!
Check onze post over het kinderboekenweekfeest van het Zaantheater voor meer informatie.

Onze 3D printer is druk aan het werk voor al onze typografische wensen, alle batterijen zijn opgeladen en onze nieuwe green screen staat klaar voor gebruik. Dit beloofd een leuke dag te worden met mooie ansichtkaarten uit verre planeten. =)


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten