Onze eerste green screen pilot, ter viering van het kinderboekenweekfeest. Klik hier voor de blog post
Recent geleden de IBC bezocht met een excursie voor leerlingen van het Mediacollege. Hier werden ook de nieuwste technieken betreffende green screen gepresenteerd.
Klik hier voor de blog post

Lekker groen bezig!

Sinds kort in ons aanbod: green screen lessen. Niks werkt zo prikkelend voor leerlingen als de mogelijkheid om hun omgeving aan te passen naar wens. Met onze Groeten uit … workshop ter viering van het kinderboekenweekfeest in het Zaantheater op 6 oktober. Hadden we de perfecte gelegenheid voor een pilot en lesmateriaal te ontwikkelen voor alle leeftijden.
Alleen maar een achtergrond vervangen is te kort door de bocht en zou een leuk middel als dit reduceren tot een les gimmick. We gaan juist wild met oneindig veel lagen zowel voor als achter de acteurs/actrices. Tevens grijpen we hier ook de gelegenheid om met meerdere disciplines te werken juist om de creativiteit te stimuleren. En onmogelijke ideeën toch mogelijk te maken op een eigen manier. Binnenkort te vinden in ons online aanbod, maar u kunt ons altijd al benaderen voor het vragen naar een offerte. Neem dan contact met ons op via het contact formulier.

Ansichtkaart uit planeet Eenhoorn