Vandaag (16 februari) stond Podium de Flux in het teken van de Hippe Gasten met hun optreden aan het Zaanse publiek. Ondanks de hevige storm Dennis trok dit evenement jong en oud naar het voormalig Hemkade terrein ten zuiden van Zaandam.

Gabriëlle was namens Lekker Relevant ook van de partij met een toepasselijke workshop T-shirt drukken. Voor de meeste kinderen was dit hun eerste concert en dus leek het Podium de Flux leuk als er een workshop vooraf georganiseerd kon worden. Onze workshop T-shirt drukken werd hiervoor gekozen. Want als fan in spé wil je natuurlijk wel kleding hebben met teksten en/of afbeeldingen die je nieuwe helden vertegenwoordigt.

“Vanmiddag fietste ik door storm Dennis richting de Hemkade in Zaandam. Ik had mijn regenpak goed dicht geritst en alle apparatuur stevig vast gebonden aan mijn e-bike. Vanaf 13:30 waaide de deelnemers letterlijk binnen met ouders.
Bedankt ouders, kinderen, Linda Willemszoon en De FLUX dat ik erbij mocht zijn! Er zijn veel unieke en creatieve t-shirts en hemdjes gedrukt.”


1 reactie

Gabrielle staat in de krant – Lekker Relevant · 17 februari 2020 op 22:27

[…] Check onze vorige post hier over deze workshop in podium de Flux […]

Gesloten voor reacties.