Over mij…

Gevestigd in Zaandam en opererende onder de vlag van PenguinBlend als Freelance videotechnicus, content manager, VJ en docent kunst en videotechniek. Een creatieve specialist in Nieuwe Media en (video)techniek met een onderwijsbevoegdheid in beeldende kunst en vormgeving. Tijdens zijn opleiding aan de “Academie voor Beeldende Vorming” al bezig met animatie, videomapping en game kunst. Dat na zijn afstuderen heeft geleid tot een carrière in de AV-industrie als video- en mediatechnicus gespecialiseerd in de culturele sector.

“De kennis van zelf animaties en films produceren gecombineerd met technisch inzicht leende zich uitstekend uit voor ondersteuning van o.a. kunstenaars, musea en het realiseren van grote video projecten. Deze schat aan kennis bied ik nu ook aan in onder andere het onderwijs naast mijn reguliere werkzaamheden. Om het tamelijk stoffige onderwijs te verrijken met nieuwe inzichten die niet met theorie opgedaan kan worden”

Het Concertgebouw in Lichterlaaie project aan museumplein. Zijn eerste videomapping project en het begin van een lange carrière in de AV-industrie als specialist in videomapping, content en begeleiding.

Contact met Niels Otten